onsdag den 7. oktober 2015

.. wroom wroom!

Vi har købt ny bil!

Efter D startede nyt job i august, hvor han er afsted stort set hver dag ift. flere hverdagsfri tidligere, har vi haft brug for flere ture frem og tilbage fra job begge to.

Derfor har vi den sidste måned til halvanden været på udkig efter en bil #2.
Vi har regnet ud, at med de ture vi tager med bussen - og de ekstra ture, som vi luksuriøst har taget for at hente hinanden fra job - stort set har kostet det samme som en bil #2 ville gøre det i samme periode.

Jagten har betydet prøvetur x flere i diverse mikrobiler - Kia Picanto, Opel Karl, Citroën C1, Renault Twingo, Hyundai i10 og Toyota Aygo.
De har stort set allesammen haft noget særligt at byde på, men vores valg er faldet på en Toyota Aygo X-wave i hvid.

AYGO x-wave
Er den ikke fiiiin? - jeg er forelsket!
Vi skrev under i går, og der vil nu gå cirka to uger, før bilen er klar til os. Så vi venter med længsel og tæller de sidste ture med bussen på job.

Og nu til en ting, der sikkert får dig til at tænke, at vi må have vundet i Lotto - det har vi ikke - men jeg har bestilt ny iPhone, som jeg håååber kommer med posten på fredag :D :D :DJeg prøver mig med den nye "rose gold", som jeg oprindeligt faktisk syntes var gyselig. Jeg havde dog bestemt mig for ikke at ville have en hvid/sølv igen, da min 5s'er er denne farve. Jeg går ind for at få helt nyt, når man skal have nyt. Og den guld er slet ikke min stil. Så den stod mellem "rose gold" eller "space grey". Og så faldt valget på førstnævnte. Er SÅ spændt på at modtage den og se farven irl!

.. nu bør jeg også gemme dankortet væk i en lille periode. Det er jo også snart jul. I hvert fald hvis man tager en tur i Netto. #deterfortidligtNetto!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar