søndag den 3. februar 2013

Jeg lever endnu!

- og endda rigtig meget. Det er bare gået over al forventning med den insulinpumpe jeg fik tildelt i uge 4. Jeg er så småt ved at have vænnet mig til, at den altid er der og altid skal være der. Men det er bare gået så utroligt godt med mine blodsukre, så det er helt sikkert det hele værd! :)

Jeg er desuden startet på mit 4. og dermed sidste skoleophold på uddannelsen - det er en rar følelse, men samtidig betyder det jo også, at jeg snart skal til at skrive fagprøve. Jeg skriver med en meget ligesindet pige fra min klasse, og vi vil skrive om indførslen samt brugen af NemSMS på Aalborg Universitetshospital. Vi skrev i efteråret gennemgående projekt om afbud og udeblivelser og det enorme ressourcespild det er, når folk ikke dukker op til deres tider - så det kunne man gøre noget ved, og det er der nu gjort. Nu må vi så se, om det overhovedet hjælper - og om folk overhovedet kender til det. Har du hørt om det før? Og vidste du, at ved at tilmelde sig på borger.dk så vil du automatisk modtage påmindelser fra alle steder, der er tilmeldt denne service? Smart, synes jeg.
Vi mangler dog lige at finde ud af hvilken vinkel vi skal have på det hele - det håber jeg, at vi finder ud af i løbet af næste uge, så vi snart kan komme til tastaturet og begynde selve arbejdet :D Vi skal først aflevere 24. maj, så der er god tid, men jeg er af den overbevisning, at hvad jeg får lavet i dag giver mig mere fri i morgen :)

På den kreative front er der også sket lidt - jeg har fået syet en lille pung til min niece, en stor elefant til en veninde og forsøgt at sy en tevarmer til min mor og far. Billederne lader dog lige vente på sig, så dem må du have til gode.


Rigtig god søndag derude! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar