torsdag den 14. februar 2013

Jeg har SÅ dårlig samvittighed

Igen vil jeg lige starte med at undskylde, at jeg ikke har postet noget nyt de seneste mange dage. Jeg er i gang med mit 4. og dermed sidste skoleophold, hvor vi har travlt med at arrangere konference og samtidig få opstartet fagprøve. Men nu har jeg lige 5 minutter til overs, som jeg vil bruge på at vise jer, hvad jeg har fået kreeret den seneste tid :)

Først lige en miniversion af den grå pung, jeg syede for nogle uger siden til mig selv. Denne er til min niece på 5 år, som bestemt syntes, at hun også skulle have sådan en fin pung - så det får hun da! 
Som det ses er hun ret vild med Hello Kitty, så den søde kitty skulle da pryde noget af indersiden.
Desuden har jeg syet denne tevarmer til min mor og far, da de hidtil har brugt deres brødbakke, hvilket jeg syntes var godt tosset ;) Så mor fandt lige nogle gamle rester stof, som jeg kunne sy en prøve af - her er så resultatet:


Denne søde, lyserøde elefant har jeg syet til en veninde, som syntes, det var unfair, at man skulle have børn, for at jeg gad sy ting til én - så nu fik jeg syet en til hende også.. Denne er forstørret 150%, så den blev en del større end den lille stjernefant, jeg tidligere har vist herinde.Som mange af jer nok har opdaget, så var der fastelavn her i ugen. Jeg hjalp min nevø med kostume til fastelavnsfesten på hans skole. Han ville gerne være Shrek, så jeg gik lige kort tid i tænkeboks. Jeg fandt dog denne video på YouTube, hvor en mor viser, hvor hurtigt det er at lave sit eget Shrek-kostume. Så den hoppede jeg på og fik købt noget oasis, kunstlæder og hør. Jeg fik kun selv taget billeder af ørerne, men han blev SÅ fin, og håber moren tog et par billeder af ham, så jeg kan have lidt til gemmeren :D


Hav en fantastisk torsdag aften derude i blogland!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar