mandag den 21. januar 2013

Så blev det endelig mandag uge 4

I dag havde jeg den luksus, at jeg først skulle møde kl. 9 - jeg skulle nemlig møde op til første dag på diabetes ugekursus, hvor jeg skal i gang med brugen af insulinpumpe. Der er tale om sådan en lille sag her, som gerne skulle gøre hverdagen en del nemmere for mig fremover.


Indtil videre er der kun saltvand i, for at vi lige kan lære de vigtigste funktioner at kende, men onsdag kommer der den rigtige vare i - så dét bliver spændende, helt at skulle undvære mine insulinpenne. Men hvis ikke allerede du har fornemmet det, så glææææder jeg mig og er samtidig enormt spændt.

I sidste uge fik jeg syet mig en ny pung, som jeg faktisk er blevet rigtig tilfreds med! Synes selv, at den er enormt flot, fordi den er så enkel at se til udenpå, men indeni er den meget farverig. Se selv, og fortæl mig, hvad du synes :)
Jeg lovede også for noget tid siden, at vise min pung med HAMA-perler frem, så her får I lige et par billeder af den også :)
Indmaden i denne blev lidt for stor ift. hvad jeg havde forventet - men den har fungeret fint i den måned eller to, jeg har brugt den - nu er den skiftet ud med den ovenfor viste grå pung.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar