tirsdag den 8. januar 2013

Lækker overraskelse i postkassen

Gæt hvad der lå i min postkasse i går? Det gjorde en seddel fra det søde postbud, som skrev, at han havde en pakke til mig på posthuset, som jeg så kunne afhente i dag.
Denne pakke var intet mindre end den før omtalte give away-præmie, som jeg havde vundet! Så så man ellers mig fræææse hjem og flå pakken op (læs: alligevel så forsigtigt, at jeg ikke kom til at klippe i stoffet ;)) Se, hvilket syn der ventede mig:


 Pakket ud kan man lidt bedre se de skønne stoffer:


Glæder mig rigtig meget til at se, hvilke projekter jeg kan få ud af denne skønne pakke :) En start bliver nok en skøn lille elefant, som jeg har bestilt et mønster til hos frkTURKIS - du kan se de skønne små "fanter" her

Nu vil jeg hvile min trætte krop efter en hård stram op-time i eftermiddags (læs: første time i maaange måneder), lave lidt lækker pasta med kødsovs og så ellers finde flimmerkassen frem og smide sofaen på ryggen!
- Rigtig god tirsdag aften til jer derude :D

1 kommentar:

  1. Det er godt det er kommet frem... Og undskyld jeg ikke fik lagt en hilsen i - men det glemte jeg i min iver ;0)
    Kh Eline

    SvarSlet