tirsdag den 1. januar 2013

JUBIII!!!!


Så sidder man her, godt smadret efter gårsdagens strabadser samt en dag med oprydning, rengøring og tilbagevenden af almindelig stue - skal lige tjekke mail og give aways, som blev trukket i dag.. .. og så har jeg saftsusemig vundet en lækker bunke stoffer fra Podilicious, som indeholder 12 store stykker stof samt 5 pudebetræk - se her:Jeg glæder mig utroligt meget til at modtage en af disse lækre bunker en af dagene - der må være noget jeg kan bruge til noget lækkert til  min venindes 3 uger gamle bettepige, som jeg også forhåbentlig snart kan komme over og hilse på igen :D

Det var sådan set alt jeg havde på hjertet for nu :) Der kommer nok et enkelt billede eller to fra nytårsaften, når jeg får fat i billederne fra gæsten, der tog billederne. Rigtig godt nytår til jer alle!

1 kommentar:

  1. Sikke en fin giveaway du har vundet hos Eline :)
    Glæder mig til at se hvad du får tryllet frem ud af gaven
    Kh Sabrina

    SvarSlet