tirsdag den 15. januar 2013

Første forsøg på stjernefant og iPhone-sleeve

Som lovet kommer her et billede af den søde lille lyserøde stjernefant, som jeg fik startet på i søndags. Den er syet af et brugt pudebetræk, som jeg fik af min veninde, da hun havde et tilovers og tænkte, at jeg kunne få noget sjovt ud af det - her er så mit bud:


Er ikke helt tilfreds med nogle små detaljer hist og pist, som det fx ses på øret herover - jeg må se at blive bedre venner med min symaskine, når jeg syr med en kontrastfarve! Ellers synes jeg faktisk, at den er blevet ganske sød - er sikker på, at hvem end der bliver modtager af denne, så vil den falde i god jord uanset :)

Desuden fandt jeg lige et billede af en farverig iPhone-sleeve, jeg fik syet for nogle dage siden efter denne DIY, dog med en anden lukkemekanisme. Jeg er ikke god til at quilte kan jeg konstatere, men jeg har engang hørt, at man skal lære, så længe man lever - så mon ikke der stadig er håb for mig?Dog er den blevet en anelse for smal. Jeg bruger normalt et silikonecover på min telefon, men udskifter man med denne, er det selvfølgelig ikke længere nødvendigt. Uden omtalte cover kan telefonen lige komme heri. Det er dog klart et projekt jeg skal have taget op igen, så jeg kan lave en tip-top model til min lille, snart 2 år gamle skat :)

I dag har jeg lagt syg på sofaen, og det eneste lille overskud jeg havde i eftermiddags brugte jeg på at flette de sidste Haribo-tern til en lille pung. Nu mangler jeg kun lynlåsen, og så er den klar til at blive vist frem :)

3 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet en fin og super tøset "prinsesse-stjernefant" :-)
  Og coveret er da også skønt og fint quiltet.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine ting(:
  Og nogle rigtig lækre farver du har brugt til coveret(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde nogle fine lys(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/01/give-away-nr-25.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord :) Jeg var lige en tur forbi din blog også - rigtig fin blog :D

   Slet