søndag den 23. december 2012

Ja, jeg ved det jo godt...

... jeg har været alt for dårlig til at vedligeholde denne blog, og det vil jeg meget gerne undskylde.. Dette indlæg startede som en kladde sidst i oktober, men jeg kom aldrig videre.. Nu skriver vi 23. december, og nu skal det altså være!

At jeg ikke har været aktiv herinde, er dog ikke ensbetydende med, at det har stået helt stille på den kreative front. Her kan du bl.a. se, hvad der er blevet kreeret siden sidst:
Og da min dejlige veninde Trine fødte en lille prinsesse den 10. december, er der jo også blevet produceret lidt forskellige ting til den bette, bl.a. dette pusleunderlag/taske, som er til at tage med sig på farten:

Desuden har jeg lavet en pung af de velkendte HAMA-perler - jeg har ikke lige fået taget noget billede af den, så den må du have til gode :) Den er med den grønne figur fra spillet Bubble Bobble, som jeg spillede, da jeg var barn. Rart en gang imellem at give sig selv lov til at gå i barndommen igen ;)

Det var alt for nu - rigtig glædelig jul alle sammen! :D

2 kommentarer:

 1. Sikke en fin blog du har :)
  Nogle fine ting du har fået syede.
  Jeg melder mig straks som fast læser, du kan kigge forbi min blog hvis du har lyst :)
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det - og velkommen til :) Jeg vil straks gå ind og kigge på din blog også!

   Slet