tirsdag den 1. maj 2012

UUUUUPS!!

.. jeg er kommet til at bruge penge i dag.. Igen..

Var en tur i Stof og Stil efter et nederdelsmønster og noget stof til selv samme (til min lille prinsesse - niece) :)

Jeg var sådan set også på udkig efter bøgerne Hæklede Dyr og Flere Hæklede Dyr af Maja Hansen,


... men de var desværre udsolgt. Og så endte jeg på Adlibris.com.. Der var de billigere, hvilket jo er godt :D - men samtidig faldt jeg over en ekstra gave til min kæreste, som har fødselsdag her den 8. maj :) Ups ups.. Den ting får I altså ikke et billede af lige nu! :)

Nu har jeg altså følgende projekter, der venter på, at jeg finder tid til dem:
- pung til Lotte i røde og sorte stoffer
- pung til niecen med Hello Kitty
- nederdel til niecen - sikkert også med Hello Kitty :)
- få startet på endnu en pull tab-pung. Hvilken farve er endnu uvist - ved ikke helt, hvem der skal have glæde af den

Nu vil jeg snart ned og hente kæresten min, så vi kan få lidt aftensmad inden vi skal til hans fætters 23-års fødselsdag i aften.. Og så er det vist godnat, for i morgen venter endnu en dag på skolebænken. Det er anden dag, vi skal have om kredsløbet/hjertet, så det er nok vigtigt, at jeg holder mit hoved liiiidt friskt ;)

Over and out!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar