søndag den 29. april 2012

Uf, så er det søndag igen :)

Ja, så gik der igen et godt stykke tid mellem mine blogindlæg - oooork :(

MEN! Jeg har til gengæld siddet en hel del foran symaskinen, så jeg har noget at vise jer allesammen!

Jeg er blandt andet blevet færdig med min heldragt, som viste sig at være noget kun for stor. Så er det godt, at symaskinen kan sy den ind bagefter. Her kan du se den før den blev syet ind:

Og så har jeg fået hæklet og syet et par pull tabs punge. Den første her er lavet til en kollega på Børneafdelingen:
Den har plads til alt det nødvendige

Denne gang har jeg hæklet bunden, for at gøre den mere fleksibel til indholdet

Indeni ses skillerum

.. samt lynlåsrum til mønter

Synes selv, at det blev ret fin :) Skulle du være interesseret i en magen til, kan du skrive til mig. Prisen er 200-250,- alt efter hvor mange rum du vil have indeni.

Den anden pung er en, jeg har lavet til mig selv. Indmaden har jeg lavet lidt efter en anden pung jeg har, som jeg har været super glad for.
Her ses pungen i "sandwich"-format

Og indmaden med "harmonika"-sider. Det gør at man nemt kan komme til alt i pungen. Desuden har den lynlåsrum i midten og skillerum i den ene side.

Hvis du kunne tænke dig en pung af denne model, er det bestemt også muligt ;) Den koster også 200-250 kr. alt efter hvilke og hvor mange rum du gerne vil have i den.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så har jeg desuden fundet ud af, hvor tidssparende det er at lave punge, der "bare" skal syes, og ikke først flettes eller hækles. Det har ført til følgende punge:

*Pip pip* en forårspung i limegrøn og lyserød med fugle

Indeni er der skillerum samt plads til 6 kort. Udenpå pungen er der et lille lynlåsrum til mønter

Den første jeg fik kreeret var i turkis med pingviner - den er rigtig fin, jeg har bare ikke lige fået taget billeder af den endnu - det kommer nok :)!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nå.. Efter en tur til grænsen i går efterfulgt af 2*fødselsdag, som endte i gaden er jeg godt nok ikke til ret meget. Alligevel har jeg præsteret at cykle ned efter bilen, som stod ved en kammerat, tømme bilen for snolder fra turen i går, rydde op og få sat lidt skub i bloggen her igen.. Måske ikke så ringe, når det skal være ;)? Og jo, så var jeg også lige i Rema 1000 efter billig pizza og et rør pringles - så var der morgenmad :$ .. det er vel kun søndag én gang om ugen ;)

Take care!Ingen kommentarer:

Send en kommentar