mandag den 5. september 2011

Stjernepude, kurv og multinålepude.. + hjælp ønskes!

.. lyder måske som en mærkelig blanding, men det er blot resultatet af et par småprojekter, som jeg har færdiggjort her i sidste uge :)

Først er der stjernepuden, som jeg har syet på min mors overlocker, da det var inden jeg besluttede mig for at investere i min egen symaskine:

Den er lavet af brun og limegrøn bomuld samt noget brunt blomstret stof - alt sammen fra Stof og stil :) .. og der var heldigvis masser af rester, så jeg har til nogle flere sjove projekter.. Den er syet af 15 firkantede stykker på 25x25cm samt fyldt ud med pudefyld fra 4 flænsede IKEA-puder til 6,- stk. ;)

Efter at have syet puden gjorde jeg op med mig selv, at nu var det altså på tide, at jeg fik min egen maskine! Så straks afsted til symaskineforretningen i Aalborg (symaskine.dk) hvor jeg så dette vidunder:
Det er en brugt Bernina Bernette 92c, som ifølge sælgeren skulle kunne bruges til alt hvad hjertet begærer. I hvert fald så længe det blot er til hobbybrug. Den kan da også brodere bogstaver og alt muligt - og der følger tuuuusind forskellige slags fødder med! Fik den for 1.700,-, hvilket jeg syntes var en fair pris, da den ikke var brugt mere end et par måneder - samtidig bør det tages i betragtning at det er en maskine til lige i underkanten af 5.000,- :)

Så så man ellers mig i bussen på vej hjem med min første symaskine! Fluks hjem og lege med de forskellige funktioner - ved dog ikke om det er mig der har leget for meget med tingene, så undertråden nu virker alt for løs uanset hvad jeg gør.. Og jeg kan ikke finde noget sted at spænde denne - der er kun en "spænder" til overtråden.. Så ved du hvad jeg kan gøre, så hjæææææææææææææææælp mig!!
Det ser sådan ud, det jeg får den til nu:

Trods en masse bøvl havde jeg alligevel mod på at få startet på et par projekter mere. 

Næste projekt var en multinålepude (hvilken jeg hurtigt fandt ud af var vidunderlig, da først jeg havde investeret i symaskine, men ingen nålepude havde) - den er syet af de samme stoffer som stjernepuden samt et par små bånd jeg købte i Stof 2000 netop til formålet. Jeg er bestemt ikke blevet helt tilfreds med syningerne, men er det ikke noget med, at øvelse gør mester :)?


Og sidst, men ikke mindst, er her en enkelt brødkurv, som kan vendes så den bliver grøn yderst og hvid inderst:

Alle projekterne er lavet efter DIYs af Fru Melgaard

Jeg er endnu ikke helt sikker på, hvad næste projekt skal indeholde - ud over dette stof, som jeg faldt pladask for i Stof 2000:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar