lørdag den 3. september 2011

Jeg byder hermed velkommen til en ny blog!

Så fik jeg det endelig op at køre.. Eller det vil sige sådan næsten! Det var noget med noget DNS som vist nok viderestiller bloggen fra .blogspot.com til mit .dk-domæne.. Men eftersom du sidder og læser dette nu, SÅ virker det åbenbart helt fortrinligt :)!

Jeg har også en anden blog - delt med min kæreste - hvor vi har vores ønskeliste samt lidt om hvad vi går og laver herhjemme.. Ud over det havde jeg på bloggen også en sektion med mine flettede tasker.. Nu, hvor jeg har investeret i ny symaskine, og derfor skal i gang med at kreere en masse spændende ting, tænkte jeg at jeg hellere ville holde de to ting adskilt. Det har resulteret i at jeg valgte at genoptage mit domæne fra et tidligere projekt, så hermed skal det lyde; Velkommen til det nye MediaPrincess.dk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar