onsdag den 14. september 2011

Endnu en stjernepude - denne gang Kitty til prinsessen :)

Jeg synes det nu er tid til at vise jer min sidste nye kreation - en stjernepude med Hello Kitty!

Den er syet af noget Hello Kitty stof, som jeg har fået af min mor. Det hvide på siden er også fra min mor - dog noget hun har fået af en, som ikke længere skulle bruge det - hurra for genbrug!!

Puden var en gave til verdens bedste niece, Aya, som den 1. september fyldte 4 år (sikke dog som tiden flyver afsted!). Dennis og jeg var nemlig inviteret til fødselsdag i søndags, hvor den "bette" skulle fejres med kage, gæster og gaver :) Tror og håber at hun blev glad for den - har i hvert fald hørt at hun allerede har taget den i brug, så det kan vel kun være et godt tegn. Nu er planen at jeg skal ud at have fat i noget mere stof så jeg kan få lavet en stjerne-sækkestol til hende også.. Dog kan det være jeg skal tage på prinsessen og hendes mor med på shopping, så den bliver heeelt perfekt!

Her ses en lille detalje, som jeg blev nødt til at prøve nu jeg har investeret i en (over)fancy symaskine, som jo næsten kan alt..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar